Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik fortæller dig om de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside. Ved indsamling af disse oplysninger optræder Lab-Vent Controls A/S som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Hvem er vi?

Vi er:

  • Lab-Vent Controls A/S
  • Adolph Meyers Vej 7, 8000 Århus C
  • CVR: 17630598
  • Kontaktperson: Pia Westergaard, mail@lab-vent.dk

Vi er ikke forpligtet til at have en databeskyttelsesansvarlig, så eventuelle henvendelser om vores brug af dine persondata skal rettes til kontaktoplysningerne ovenfor.

 

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du bruger vores hjemmeside

Når du sender en mail til os

Når du sender en mail til os, er det vores legitime interesse at opbevare den så længe vi finder det nødvendigt, hvilket i yderste konsekvens kan være uendeligt. Vi har i den forbindelse udarbejdet en legitim interesse afvejning i overensstemmelse med myndighedernes krav hertil.

Hvis din mail indeholder en jobansøgning, gemmer vi din mail og ansøgning mv. som anført nedenfor.

Når du sender en jobansøgning til os

Når du sender en uopfordret ansøgning til os, behandles dine oplysninger fortroligt. Kun udvalgte medarbejdere – der er relevante for ansættelser hos os – har adgang til din ansøgning.

Vi vurderer din ansøgning umiddelbart og gemmer den i en periode på maximalt løbende år + 1 år fra modtagelsesdato. Dernæst slettes din ansøgning fra vores systemer.

Hvis vi ønsker at beholde din ansøgning i længere tid, kontakter vi dig direkte, for at få din accept herpå.

Du kan til enhver tid trække din ansøgning tilbage, ved at skrive til os på job@lab-vent.dk.

 

Dine rettigheder som registreret

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, ​​at vi ikke behandler dem lovligt.

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af ​​denne politik.

 

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakter os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

 

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.

Lab-Vent Controls A/S

Adolph Meyers Vej 7, 8000 Aarhus C

Lerhøj 15, 2880 Bagsværd

mail@lab-vent.dk

Tlf: +45 86289700