Om Lab-Vent Controls A/S

Lab-Vent Controls blev grundlagt i 1995 af Henning Rasmussen, som drev virksomheden frem til august 2019, hvor den blev opkøbt af den svenske koncern AddLife AB. I forbindelse med AddLife’s overtagelse af Lab-Vent Controls blev Paw Evald indsat som direktør og han leder i dag virksomheden og de 20 ansatte.

Efter flere års tæt samarbejde med el-installationsvirksomheden Koldt & Ryø El A/S, som er beliggende i Bagsværd, opkøbte Lab-Vent Controls i 2010 Koldt & Ryø. I dag er virksomhederne fusioneret og udgør dermed tilsammen Lab-Vent Controls afdelinger i hhv. Aarhus og Bagsværd.

Lab-vent Controls har med succes etableret sig som førende leverandør på det danske marked indenfor specialiserede ventilationsløsninger til laboratorier og renrum, hvor der stilles høje krav til styring og overvågning af luftstrømme. Virksomhederne leverer løsninger baseret på egne innovative produkter samt teknisk know-how og service.
Lab-Vent Controls slutkunder er primært virksomheder inden for medicinalindustrien, danske universitetshospitaler samt akademiske forskningsinstitutioner.

Lab-Vent Controls A/S

Gunnar Clausens Vej 78, 8260 Viby J

Lerhøj 15, 2880 Bagsværd

mail@lab-vent.dk

Tlf: +45 86289700